YouTube Shorts Downloader

Download YouTube Shorts video's en meer zonder watermerk. Voer gewoon de link van de video in het onderstaande invoerveld in en klik op de downloadknop.

Door het gebruik van onze Video Downloader accepteert u onze Gebruiksvoorwaarden

No Watermark

Download YouTube Shorts video's zonder watermerk. Opslaan op uw apparaat zonder logo.

Grenzeloze downloads

Download zoveel video's als u wilt met hoge snelheid. Wij stellen geen beperkingen aan de downloadsnelheid of het aantal video's dat u kunt downloaden.

Draagbare HD MP4

Download eenvoudig elke YouTube Shorts video in HD en draagbaar MPEG-4 formaat. U kunt ze dan op elk apparaat bekijken.

YT korte video downloader

Omdat het niet mogelijk is om YouTube Short video's rechtstreeks vanuit de app te downloaden, hebben we onze YouTube Short Downloader gemaakt. Het is een gratis online tool waarmee je YouTube Shorts video's zonder watermerk kunt downloaden. U kunt YouTube Short video's downloaden als video- of geluidsbestand. Het is mogelijk om YouTube Short video's te downloaden op elk apparaat met elk OS. Alles wat je nodig hebt is een browser en een internetverbinding. Nadat je de video hebt gedownload kun je hem offline bekijken of delen met je vrienden.

Wat is YouTube-shorts?

YouTube shorts biedt videocontent in korte vorm. YouTube lanceerde YouTube shorts om te concurreren met andere apps zoals Tiktok, Instagram reels en Facebook Stories. Je hebt geen extra app nodig om YouTube shorts te bekijken. Het is geïntegreerd binnen de officiële YouTube-app. Bekijk eindeloos veel content in YouTube shorts via je mobiele apparaten. Bekijk video's van uw keuze in korte vorm. Als je je verveelt met video-inhoud in lange vorm, biedt YouTube shorts video's van minder dan 1 minuut voor je vermaak.

Hoe download ik YouTube Shorts video's

Kopieer de Link in het invoerveld

Blader door YouTube Shorts in je app of website en zoek de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen naast de video en kies Koppeling kopiëren. Open "tiktake.org" in je browser en plak de eerder gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina. Je kunt ook onze TikTake Telegram Bot en stuur het de opdracht om de video te downloaden.

 1. https://www.youtube.com/shorts/[id]
 2. etc.

Begin het downloadproces

Nadat u de videolink in het invoerveld hebt geplakt, klikt u op de knop "Downloaden" ernaast. Als de link een correcte YouTube Shorts videolink is, zullen wij de download voor u voorbereiden. Dit kan enkele seconden duren.

Trouwens, we kunnen geen privé of vergrendelde video's downloaden van YouTube Shorts. De video's moeten openbaar zijn.

De video of audio downloaden

De voorbereiding duurt enkele seconden tot een minuut. Nadat het voorbereidingsproces is voltooid, verschijnt de knop Downloaden. Klik op "Download HD (geen watermerk)" als u de video zonder watermerk wilt downloaden. Selecteer "Download als MP3" als u alleen de audiotrack wilt downloaden. Na het klikken wordt u gevraagd waar u het bestand wilt opslaan. Kies een plaats die je al kent en waarvan je weet hoe je er moet komen. Maak je geen zorgen als je je video achteraf niet kunt vinden, je kunt hem gewoon opnieuw downloaden.

Dat is het.

De video- of audiotrack is nu permanent opgeslagen op uw apparaat. Natuurlijk kun je het bestand op elk moment verwijderen. Als je meer YouTube Shorts video's wilt downloaden, begin je weer bij punt 1.

Als onze service u bevalt, zouden we het fijn vinden als u ons aanbeveelt bij uw vrienden en onze website deelt op uw sociale profielen!

Download YouTube Shorts video's naar uw iOS-apparaat

Sla YouTube Shorts Video's zelfs op je iPad of iPhone.

Vanwege het beveiligingsbeleid van Apple kunt u normaal gesproken geen MP4-video's, MP3-audiotracks of andere formaten opslaan op uw iOS-apparaat. Android heeft daar geen probleem mee, u kunt daar gemakkelijk elk type bestand downloaden. Er is echter een heel eenvoudige manier om uw YouTube Shorts video's op te slaan en te bekijken op uw iPhone of iPad.

Om je YouTube Shorts video's op te slaan kun je TikTake gebruiken zoals normaal, maar aan het eind moet je de optie kiezen die geschikt is voor iOS.

 1. Browse YouTube Shorts in de App of Browser
 2. Zoek de video die u wilt downloaden
 3. Klik op de knop Delen en selecteer "Link kopiëren".
 4. Ga naar "tiktake.org" in een browser naar keuze
 5. Plak de gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina
 6. Klik op "Download" en wacht tot de download voor u is voorbereid.
 7. Klik op de knop Opslaan in Dropbox
 8. Kies de map waarin u uw download wilt opslaan
 9. Bekijk of beluister je download altijd en overal in je Dropbox-account.