Soundcloud Downloader

Download Soundcloud video's en meer zonder watermerk. Voer gewoon de link van de video in het onderstaande invoerveld in en klik op de downloadknop.

Door het gebruik van onze Video Downloader accepteert u onze Gebruiksvoorwaarden

No Watermark

Download Soundcloud video's zonder watermerk. Opslaan op uw apparaat zonder logo.

Grenzeloze downloads

Download zoveel video's als u wilt met hoge snelheid. Wij stellen geen beperkingen aan de downloadsnelheid of het aantal video's dat u kunt downloaden.

Draagbare HD MP4

Download eenvoudig elke Soundcloud video in HD en draagbaar MPEG-4 formaat. U kunt ze dan op elk apparaat bekijken.

Soundcloud Downloader

Onze SoundCloud downloader is een gratis online tool om soundcloud muziek op te slaan op uw lokale apparaat. We zijn er trots op dat TikTake de beste Soundcloud downloader op het web aanbiedt. Waarom zijn wij de beste? Omdat wij de enige Soundcloud-downloader zijn die alleen de beste audiodownloads biedt zonder watermerk of kwaliteitsverlies. U kunt elke Soundcloud-audio downloaden als MP3-bestand en opslaan op uw apparaat. Onze Soundcloud-downloader is compatibel met elk besturingssysteem en apparaat. U kunt Soundcloud-audio's downloaden op uw iPhone, Android, Windows, Mac, Linux, enz. U kunt ook Soundcloud-audio's downloaden op uw pc of laptop.

Wat is Soundcloud?

Soundcloud is een muzieksite waar gebruikers hun geluidstracks kunnen uploaden en gratis promoten. Het platform is gratis te gebruiken en je kunt zoveel muziek beluisteren als je wilt, maar je kunt de muziek alleen downloaden als de gebruiker die het heeft geüpload toestemming heeft gegeven voor de verspreiding van zijn nummers.

Hoe download ik Soundcloud video's

Kopieer de Link in het invoerveld

Blader door Soundcloud in je app of website en zoek de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen naast de video en kies Koppeling kopiëren. Open "tiktake.org" in je browser en plak de eerder gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina. Je kunt ook onze TikTake Telegram Bot en stuur het de opdracht om de video te downloaden.

 1. https://soundcloud.com/[artist]/[songname]
 2. etc.

Begin het downloadproces

Nadat u de videolink in het invoerveld hebt geplakt, klikt u op de knop "Downloaden" ernaast. Als de link een correcte Soundcloud videolink is, zullen wij de download voor u voorbereiden. Dit kan enkele seconden duren.

Trouwens, we kunnen geen privé of vergrendelde video's downloaden van Soundcloud. De video's moeten openbaar zijn.

De video of audio downloaden

De voorbereiding duurt enkele seconden tot een minuut. Nadat het voorbereidingsproces is voltooid, verschijnt de knop Downloaden. Klik op "Download HD (geen watermerk)" als u de video zonder watermerk wilt downloaden. Selecteer "Download als MP3" als u alleen de audiotrack wilt downloaden. Na het klikken wordt u gevraagd waar u het bestand wilt opslaan. Kies een plaats die je al kent en waarvan je weet hoe je er moet komen. Maak je geen zorgen als je je video achteraf niet kunt vinden, je kunt hem gewoon opnieuw downloaden.

Dat is het.

De video- of audiotrack is nu permanent opgeslagen op uw apparaat. Natuurlijk kun je het bestand op elk moment verwijderen. Als je meer Soundcloud video's wilt downloaden, begin je weer bij punt 1.

Als onze service u bevalt, zouden we het fijn vinden als u ons aanbeveelt bij uw vrienden en onze website deelt op uw sociale profielen!

Download Soundcloud video's naar uw iOS-apparaat

Sla Soundcloud Video's zelfs op je iPad of iPhone.

Vanwege het beveiligingsbeleid van Apple kunt u normaal gesproken geen MP4-video's, MP3-audiotracks of andere formaten opslaan op uw iOS-apparaat. Android heeft daar geen probleem mee, u kunt daar gemakkelijk elk type bestand downloaden. Er is echter een heel eenvoudige manier om uw Soundcloud video's op te slaan en te bekijken op uw iPhone of iPad.

Om je Soundcloud video's op te slaan kun je TikTake gebruiken zoals normaal, maar aan het eind moet je de optie kiezen die geschikt is voor iOS.

 1. Browse Soundcloud in de App of Browser
 2. Zoek de video die u wilt downloaden
 3. Klik op de knop Delen en selecteer "Link kopiëren".
 4. Ga naar "tiktake.org" in een browser naar keuze
 5. Plak de gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina
 6. Klik op "Download" en wacht tot de download voor u is voorbereid.
 7. Klik op de knop Opslaan in Dropbox
 8. Kies de map waarin u uw download wilt opslaan
 9. Bekijk of beluister je download altijd en overal in je Dropbox-account.