Reddit Downloader

Download Reddit video's en meer zonder watermerk. Voer gewoon de link van de video in het onderstaande invoerveld in en klik op de downloadknop.

Door het gebruik van onze Video Downloader accepteert u onze Gebruiksvoorwaarden

No Watermark

Download Reddit video's zonder watermerk. Opslaan op uw apparaat zonder logo.

Grenzeloze downloads

Download zoveel video's als u wilt met hoge snelheid. Wij stellen geen beperkingen aan de downloadsnelheid of het aantal video's dat u kunt downloaden.

Draagbare HD MP4

Download eenvoudig elke Reddit video in HD en draagbaar MPEG-4 formaat. U kunt ze dan op elk apparaat bekijken.

Reddit Downloader HD

TikTake is een krachtige online Reddit Video Downloader waarmee je video's van reddit kunt downloaden als mp4 video of mp3 audio. U kunt elke video downloaden van reddit met onze online tool. Het is gratis en makkelijk te gebruiken. Kopieer gewoon de video url van reddit en plak het in het invoerveld. Klik vervolgens op de downloadknop. U kunt Reddit-video's downloaden in HD-kwaliteit. U kunt ook reddit video's downloaden als mp3 audiobestand. Het is gemakkelijk en snel, het duurt slechts een paar seconden tot een paar minuten om uw download te verwerken. Met TikTake kun je ook alle embedded reddit video's van v.redd.it, imgur, gfycat, streamable, giphy etc. gratis downloaden.

Wat is Reddit?

Reddit is een sociale nieuwswebsite en forum waar inhoud sociaal wordt samengesteld en gepromoot door leden van de site door middel van stemmen. De naam van de site is een woordspeling op "I read it". De registratie van Reddit-leden is gratis en vereist om de basisfuncties van de website te gebruiken. Reddit heeft 430 miljoen maandelijkse actieve gebruikers (waarden van oktober 2021) en groeit nog steeds. Er zijn 100.000 actieve gemeenschappen binnen reddit en het behoort tot de populairste sociale netwerken wereldwijd.

Hoe download ik Reddit video's

Kopieer de Link in het invoerveld

Blader door Reddit in je app of website en zoek de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen naast de video en kies Koppeling kopiëren. Open "tiktake.org" in je browser en plak de eerder gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina. Je kunt ook onze TikTake Telegram Bot en stuur het de opdracht om de video te downloaden.

 1. https://www.reddit.com/r/[subreddit]/comments/[id]/[title]/
 2. etc.

Begin het downloadproces

Nadat u de videolink in het invoerveld hebt geplakt, klikt u op de knop "Downloaden" ernaast. Als de link een correcte Reddit videolink is, zullen wij de download voor u voorbereiden. Dit kan enkele seconden duren.

Trouwens, we kunnen geen privé of vergrendelde video's downloaden van Reddit. De video's moeten openbaar zijn.

De video of audio downloaden

De voorbereiding duurt enkele seconden tot een minuut. Nadat het voorbereidingsproces is voltooid, verschijnt de knop Downloaden. Klik op "Download HD (geen watermerk)" als u de video zonder watermerk wilt downloaden. Selecteer "Download als MP3" als u alleen de audiotrack wilt downloaden. Na het klikken wordt u gevraagd waar u het bestand wilt opslaan. Kies een plaats die je al kent en waarvan je weet hoe je er moet komen. Maak je geen zorgen als je je video achteraf niet kunt vinden, je kunt hem gewoon opnieuw downloaden.

Dat is het.

De video- of audiotrack is nu permanent opgeslagen op uw apparaat. Natuurlijk kun je het bestand op elk moment verwijderen. Als je meer Reddit video's wilt downloaden, begin je weer bij punt 1.

Als onze service u bevalt, zouden we het fijn vinden als u ons aanbeveelt bij uw vrienden en onze website deelt op uw sociale profielen!

Download Reddit video's naar uw iOS-apparaat

Sla Reddit Video's zelfs op je iPad of iPhone.

Vanwege het beveiligingsbeleid van Apple kunt u normaal gesproken geen MP4-video's, MP3-audiotracks of andere formaten opslaan op uw iOS-apparaat. Android heeft daar geen probleem mee, u kunt daar gemakkelijk elk type bestand downloaden. Er is echter een heel eenvoudige manier om uw Reddit video's op te slaan en te bekijken op uw iPhone of iPad.

Om je Reddit video's op te slaan kun je TikTake gebruiken zoals normaal, maar aan het eind moet je de optie kiezen die geschikt is voor iOS.

 1. Browse Reddit in de App of Browser
 2. Zoek de video die u wilt downloaden
 3. Klik op de knop Delen en selecteer "Link kopiëren".
 4. Ga naar "tiktake.org" in een browser naar keuze
 5. Plak de gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina
 6. Klik op "Download" en wacht tot de download voor u is voorbereid.
 7. Klik op de knop Opslaan in Dropbox
 8. Kies de map waarin u uw download wilt opslaan
 9. Bekijk of beluister je download altijd en overal in je Dropbox-account.