FAQ

Alles wat de meesten van jullie willen weten!

Waarom krijg ik een foutmelding als ik iets probeer te downloaden?

Er zijn verschillende mogelijke redenen:

 • De video is privé. Helaas kunnen we geen video's downloaden die geplaatst zijn met privé-instellingen.
 • De video is niet langer beschikbaar. Het kan gebeuren dat gebruikers video's verwijderen nadat ze ze hebben geplaatst. Dan hebben we helaas geen mogelijkheid om het te downloaden
 • De link die je hebt geplakt is geen geldige TikTok-videolink Op dit moment kunnen we alleen video's downloaden van afzonderlijke videolinks. In de toekomst zullen we ook een manier aanbieden om video's te downloaden van profiellinks. Dit is momenteel echter nog niet mogelijk.
  1. https://www.tiktok.com/@philandmore/video/...
  2. https://m.tiktok.com/v/....html
  3. https://vm.tiktok.com/...
 • Ik weet zeker dat ik niets verkeerd heb gedaan, maar het werkt nog steeds niet. Soms gaat het ook bij ons mis. Als het na verschillende keren proberen nog steeds niet werkt, stuur ons dan een e-mail met een beschrijving van het probleem. Het is erg handig als u het apparaat dat u gebruikt, de browser en de videolink die u wilt downloaden bijvoegt. We zijn dankbaar voor elke foutmelding!

De videokwaliteit is erg slecht. Kan het verbeterd worden?

We veranderen de videokwaliteit niet, we nemen het zoals het is van Tiktok. Helaas zijn veel video's zo gefilmd dat ze niet van de beste kwaliteit zijn. Helaas kunnen we de kwaliteit niet verbeteren. Afhankelijk van hoe je de video's achteraf gebruikt, kun je misschien met filters werken om ze wat zachter te maken.

Ik denk dat mijn IP-adres geblokkeerd is, wat moet ik doen?

We gebruiken momenteel geen IP-filters die onze service kunnen beïnvloeden. Dus als het lijkt alsof we je blokkeren, probeer het dan opnieuw met een proxy. Als het dan weer werkt, is het waarschijnlijk dat uw provider de toegang tot onze site of delen daarvan blokkeert. Als we u zouden uitsluiten, zou u geen toegang meer hebben tot onze dienst, zelfs niet met een proxy, aangezien we elke gebruiker een handtekening geven die niet verandert, zelfs niet als uw IP-adres verandert. In ieder geval zouden we een melding van het probleem op prijs stellen! Gebruik ons contactformulier om het ons te vertellen.

Is TikTake ook beschikbaar als App?

We ontwikkelen momenteel een hele coole app voor je, maar we hebben op dit moment nog niets te bieden. In de tussentijd bereiden we echter iets voor waar je naar kunt uitkijken. Volg onze blog om op de hoogte te blijven van tiktake!

Kan ik meerdere video's tegelijk downloaden?

Dit is een geweldige functie die we al aan het ontwikkelen zijn om in de toekomst aan u aan te bieden. Helaas is het nog niet klaar om het u aan te bieden. Momenteel kunt u slechts één video tegelijk downloaden. Binnenkort kunt u echter hele profielen en meerdere video's tegelijk downloaden.
Het downloaden van video's van tiktok is absoluut legaal. Tik-Tok is een populaire app voor het maken en delen van korte video's met vrienden. Dagelijks worden tonnen content geüpload en je kunt kijken of je eigen video's maken. Zelfs als sommige inhoud watermerken heeft, is het mogelijk om er vanaf te komen als je gewoon de instructies op onze homepage volgt.

Hoe download ik video's naar mijn iPhone of iPad?

Om TikTok-video's op uw iPhone op te slaan, kunt u TikTake gebruiken zoals normaal. Aan het einde van het proces moet je echter de optie selecteren die geschikt is voor iOS. Daarna kun je je video van TikTake downloaden en opslaan op je iPhone of iPad. Volg daarvoor gewoon deze stappen:
 1. Blader door TikTok in de app of browser
 2. Zoek de video die u wilt downloaden
 3. Klik op de knop Delen en selecteer "Link kopiëren".
 4. Ga naar "tiktake.org" in een browser naar keuze
 5. Plak de gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina
 6. Klik op "Download" en wacht tot de download voor u is voorbereid.
 7. Klik op de knop Opslaan in Dropbox
 8. Kies de map waarin u uw download wilt opslaan
 9. Bekijk of beluister je download altijd en overal in je Dropbox-account.

Moet ik betalen om TikTok-video's te downloaden?

Tik Tok-video's worden geüpload door gebruikers. U kunt Tik Tok-video's downloaden zonder te betalen, of een maandelijks bedrag te betalen. Onze diensten worden ondersteund door alle grote browsers zoals Google Chrome, Firefox en Safari enz.

Moet ik extensies of apps installeren om de TikTok Downloader te gebruiken?

De TikTok downloader is ontworpen om het watermerk van TikTok-video's te verwijderen. Er is geen speciale kennis of installatie van toepassingen van derden vereist, voer gewoon de link naar uw video in en u kunt deze zonder watermerk opslaan in MP4- of AVI-formaat.

Is het vereist om een TikTok-account te hebben om TikTok-video's te downloaden?

Nee, je hoeft geen account te hebben op TikTok. U hebt alleen de link naar uw favoriete TikTok-video's nodig (als u deze manier zoekt om te downloaden) en een watermerkverwijderaar voor TikTok-video's. Plak de link in onze site en klik op "Download", na 3-4 seconden is de video klaar voor gebruik!
Ga naar de TikTok-video die je wilt downloaden. Kies "Delen" in het menu aan de rechterkant. Klik op "Copy Url" en kopieer het adres. De videolink is nu opgeslagen op uw klembord en u hoeft hem alleen maar te plakken in het invoerveld op onze website.