Facebook Downloader

Download Facebook video's en meer zonder watermerk. Voer gewoon de link van de video in het onderstaande invoerveld in en klik op de downloadknop.

Door het gebruik van onze Video Downloader accepteert u onze Gebruiksvoorwaarden

No Watermark

Download Facebook video's zonder watermerk. Opslaan op uw apparaat zonder logo.

Grenzeloze downloads

Download zoveel video's als u wilt met hoge snelheid. Wij stellen geen beperkingen aan de downloadsnelheid of het aantal video's dat u kunt downloaden.

Draagbare HD MP4

Download eenvoudig elke Facebook video in HD en draagbaar MPEG-4 formaat. U kunt ze dan op elk apparaat bekijken.

De beste Facebook Video Downloader

TikTake is uitgevonden om mensen te helpen video's van Facebook te downloaden op de meest eenvoudige manier. U kunt alle soorten Facebook-video's opslaan op uw lokale apparaat en ze bekijken waar u ook bent en wanneer u maar wilt. TikTake biedt alleen de beste kwaliteit van de video, zelfs 4k is mogelijk. U kunt de video downloaden als mp4- of mp3-bestand. TikTake is de beste Facebook Video Downloader voor alle apparaten. U kunt TikTake gebruiken op uw smartphone, tablet, laptop of desktop computer. We zijn beschikbaar voor alle besturingssystemen zoals Windows, Mac, Linux, Android, iOS en meer. Alles wat je nodig hebt is een browser zoals Chrome, Firefox, Safari, Opera of Edge.

Download Private Facebook video's, ja je hoort het goed zelfs de meeste van prive-video's zijn beschikbaar, maar het hangt af van de privacy-instellingen van de Facebook-gebruiker. Gewoon proberen en sla de video's die u wilt.

Sinds Facebook de Story-functie heeft ingevoerd, hebben wij ook een manier ontwikkeld om Facebook Stories in de best mogelijke kwaliteit te downloaden. U hoeft alleen maar bevriend te zijn met de maker van het verhaal op FB en dezelfde stappen te volgen als bij het downloaden van video's van Facebook.

Hoe download ik Facebook video's

Kopieer de Link in het invoerveld

Blader door Facebook in je app of website en zoek de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen naast de video en kies Koppeling kopiëren. Open "tiktake.org" in je browser en plak de eerder gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina. Je kunt ook onze TikTake Telegram Bot en stuur het de opdracht om de video te downloaden.

 1. https://fb.watch/[id]/
 2. https://www.facebook.com/watch/?v=[id]
 3. etc.

Begin het downloadproces

Nadat u de videolink in het invoerveld hebt geplakt, klikt u op de knop "Downloaden" ernaast. Als de link een correcte Facebook videolink is, zullen wij de download voor u voorbereiden. Dit kan enkele seconden duren.

Trouwens, we kunnen geen privé of vergrendelde video's downloaden van Facebook. De video's moeten openbaar zijn.

De video of audio downloaden

De voorbereiding duurt enkele seconden tot een minuut. Nadat het voorbereidingsproces is voltooid, verschijnt de knop Downloaden. Klik op "Download HD (geen watermerk)" als u de video zonder watermerk wilt downloaden. Selecteer "Download als MP3" als u alleen de audiotrack wilt downloaden. Na het klikken wordt u gevraagd waar u het bestand wilt opslaan. Kies een plaats die je al kent en waarvan je weet hoe je er moet komen. Maak je geen zorgen als je je video achteraf niet kunt vinden, je kunt hem gewoon opnieuw downloaden.

Dat is het.

De video- of audiotrack is nu permanent opgeslagen op uw apparaat. Natuurlijk kun je het bestand op elk moment verwijderen. Als je meer Facebook video's wilt downloaden, begin je weer bij punt 1.

Als onze service u bevalt, zouden we het fijn vinden als u ons aanbeveelt bij uw vrienden en onze website deelt op uw sociale profielen!

Download Facebook video's naar uw iOS-apparaat

Sla Facebook Video's zelfs op je iPad of iPhone.

Vanwege het beveiligingsbeleid van Apple kunt u normaal gesproken geen MP4-video's, MP3-audiotracks of andere formaten opslaan op uw iOS-apparaat. Android heeft daar geen probleem mee, u kunt daar gemakkelijk elk type bestand downloaden. Er is echter een heel eenvoudige manier om uw Facebook video's op te slaan en te bekijken op uw iPhone of iPad.

Om je Facebook video's op te slaan kun je TikTake gebruiken zoals normaal, maar aan het eind moet je de optie kiezen die geschikt is voor iOS.

 1. Browse Facebook in de App of Browser
 2. Zoek de video die u wilt downloaden
 3. Klik op de knop Delen en selecteer "Link kopiëren".
 4. Ga naar "tiktake.org" in een browser naar keuze
 5. Plak de gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina
 6. Klik op "Download" en wacht tot de download voor u is voorbereid.
 7. Klik op de knop Opslaan in Dropbox
 8. Kies de map waarin u uw download wilt opslaan
 9. Bekijk of beluister je download altijd en overal in je Dropbox-account.