Dailymotion Downloader

Download Dailymotion video's en meer zonder watermerk. Voer gewoon de link van de video in het onderstaande invoerveld in en klik op de downloadknop.

Door het gebruik van onze Video Downloader accepteert u onze Gebruiksvoorwaarden

No Watermark

Download Dailymotion video's zonder watermerk. Opslaan op uw apparaat zonder logo.

Grenzeloze downloads

Download zoveel video's als u wilt met hoge snelheid. Wij stellen geen beperkingen aan de downloadsnelheid of het aantal video's dat u kunt downloaden.

Draagbare HD MP4

Download eenvoudig elke Dailymotion video in HD en draagbaar MPEG-4 formaat. U kunt ze dan op elk apparaat bekijken.

Dailymotion Downloader HD

Gebruik onze gratis dailymotion downloader om video's van dailymotion.com gratis op te slaan op uw lokale apparaat. We zijn trots om u de beste dailymotion downloader op het web aan te kondigen. Onze focus is ingesteld om u alleen de best mogelijke kwaliteit van dailymotion video's aan te bieden. U kunt onze dienst gratis gebruiken zonder u te abonneren op onze website of een andere dienst. Alles wat u nodig heeft om onze downloader te gebruiken is een moderne webbrowser zoals Chrome, Firefox, Safari of Opera. Het werkt op elk apparaat zoals iPhone, Android, Windows, Mac of zelfs Linux.

Wat is Dailymotion?

Dailymotion is een van de grootste platforms voor het hosten en delen van video's ter wereld. Ze bieden een plek waar videoliefhebbers content uit de hele wereld kunnen ontdekken, live of on-demand: sport, muziek, comedy, politiek, nieuws, mode, gaming, live-streams en nog veel meer.

Hoe download ik Dailymotion video's

Kopieer de Link in het invoerveld

Blader door Dailymotion in je app of website en zoek de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen naast de video en kies Koppeling kopiëren. Open "tiktake.org" in je browser en plak de eerder gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina. Je kunt ook onze TikTake Telegram Bot en stuur het de opdracht om de video te downloaden.

 1. https://www.dailymotion.com/video/[id]
 2. etc.

Begin het downloadproces

Nadat u de videolink in het invoerveld hebt geplakt, klikt u op de knop "Downloaden" ernaast. Als de link een correcte Dailymotion videolink is, zullen wij de download voor u voorbereiden. Dit kan enkele seconden duren.

Trouwens, we kunnen geen privé of vergrendelde video's downloaden van Dailymotion. De video's moeten openbaar zijn.

De video of audio downloaden

De voorbereiding duurt enkele seconden tot een minuut. Nadat het voorbereidingsproces is voltooid, verschijnt de knop Downloaden. Klik op "Download HD (geen watermerk)" als u de video zonder watermerk wilt downloaden. Selecteer "Download als MP3" als u alleen de audiotrack wilt downloaden. Na het klikken wordt u gevraagd waar u het bestand wilt opslaan. Kies een plaats die je al kent en waarvan je weet hoe je er moet komen. Maak je geen zorgen als je je video achteraf niet kunt vinden, je kunt hem gewoon opnieuw downloaden.

Dat is het.

De video- of audiotrack is nu permanent opgeslagen op uw apparaat. Natuurlijk kun je het bestand op elk moment verwijderen. Als je meer Dailymotion video's wilt downloaden, begin je weer bij punt 1.

Als onze service u bevalt, zouden we het fijn vinden als u ons aanbeveelt bij uw vrienden en onze website deelt op uw sociale profielen!

Download Dailymotion video's naar uw iOS-apparaat

Sla Dailymotion Video's zelfs op je iPad of iPhone.

Vanwege het beveiligingsbeleid van Apple kunt u normaal gesproken geen MP4-video's, MP3-audiotracks of andere formaten opslaan op uw iOS-apparaat. Android heeft daar geen probleem mee, u kunt daar gemakkelijk elk type bestand downloaden. Er is echter een heel eenvoudige manier om uw Dailymotion video's op te slaan en te bekijken op uw iPhone of iPad.

Om je Dailymotion video's op te slaan kun je TikTake gebruiken zoals normaal, maar aan het eind moet je de optie kiezen die geschikt is voor iOS.

 1. Browse Dailymotion in de App of Browser
 2. Zoek de video die u wilt downloaden
 3. Klik op de knop Delen en selecteer "Link kopiëren".
 4. Ga naar "tiktake.org" in een browser naar keuze
 5. Plak de gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina
 6. Klik op "Download" en wacht tot de download voor u is voorbereid.
 7. Klik op de knop Opslaan in Dropbox
 8. Kies de map waarin u uw download wilt opslaan
 9. Bekijk of beluister je download altijd en overal in je Dropbox-account.