Neem contact op met

Jij bent de gebruiker, jij maakt ons geweldig!

Hallo!

We zijn zo blij dat je besloten hebt onze service te bekijken. We willen dat je een geweldige gebruikerservaring hebt, daarom hebben we een snelle gids samengesteld om je te helpen het meeste uit onze TikTok Downloader te halen.

Als u vragen of problemen heeft met onze service, laat het ons dan weten. We zijn altijd geïnteresseerd in wat onze gebruikers bezighoudt. Als u op enig moment problemen ondervindt met onze service, laat het ons dan weten. Wij zullen ons best doen om ons aanbod zo gemakkelijk en probleemloos te maken als u verdient.

Wij doen ons best om snel te reageren op alle vragen en bugs. We controleren elke dag onze inbox, ook al duurt het soms wat langer voor we antwoorden, we nemen nota van elk bericht. Wees niet verdrietig als het wat langer duurt; we werken elke dag aan onze TikTok Downloader en soms ontstaan er grote problemen waar ons hele team aan moet werken!

We hopen dat we u een aangename ervaring kunnen bieden tijdens het gebruik van onze dienst en het contact met ons. Onze downloader is ontworpen om zoveel mogelijk mensen te helpen met verschillende bedoelingen

Address

Address

TikTok Video Downloader Media Ltd.

Hongkong,
Kwun Tong, Tai Yip St, 2號,
Linkchart Centre,
23/F

Email: support@tiktake.org
Phone: +852 2788 8878