Over TikTake

Wie we zijn en waarom we het doen?

Team

In 2020 werden twee usability-experts op pad gestuurd om uit te zoeken wat mensen echt nodig hebben in de voortdurend veranderende tijden van het internet. Ze kwamen erachter dat TikTok het trending sociale netwerk is en dat veel mensen de video's willen downloaden en gebruiken voor verschillende redenen. Helaas biedt de officiële manier alleen downloads met een watermerk, zodat je ze niet voor alle doeleinden kunt gebruiken.

Het idee van TikTake werd eind 2021 geboren. We combineerden jarenlange ervaring in videobewerking en -creatie, software as a service websites en een team van professionals om een eenvoudig platform te ontwikkelen dat voldoet aan alle behoeften van onze doelgroep.

We hebben veel gebruikersonderzoek gedaan en veel gegevens verzameld om onze dienst beschikbaar te maken in de landen die het meest geïnteresseerd zijn. Op die manier helpen we gebruikerservaringontwerpers, informatiearchitecten en bruikbaarheidsonderzoekers, in 106 landen en van enkele van de grootste organisaties ter wereld, manieren te ontwerpen om de wereld een beetje gemakkelijker te delen en te genieten. Onze tools blijven wereldwijd groeien en gebruikers kunnen de video's in meer dan 80 verschillende talen downloaden en gebruiken.

Address

Address

TikTok Video Downloader Media Ltd.

Hongkong,
Kwun Tong, Tai Yip St, 2號,
Linkchart Centre,
23/F

Email: support@tiktake.org
Phone: +852 2788 8878