TikTok Downloader

Download TikTok video's en meer zonder watermerk. Voer gewoon de link van de video in het onderstaande invoerveld in en klik op de downloadknop.

Door het gebruik van onze Video Downloader accepteert u onze Gebruiksvoorwaarden

No Watermark

Download TikTok video's zonder watermerk. Opslaan op uw apparaat zonder logo.

Grenzeloze downloads

Download zoveel video's als u wilt met hoge snelheid. Wij stellen geen beperkingen aan de downloadsnelheid of het aantal video's dat u kunt downloaden.

Draagbare HD MP4

Download eenvoudig elke TikTok video in HD en draagbaar MPEG-4 formaat. U kunt ze dan op elk apparaat bekijken.

Your Playlist

TikTok HD Video Downloader

TikTake is een krachtige online tool om TikTok-video's te downloaden in HD-kwaliteit en zonder watermerken. U kunt TikTok-video's downloaden in MP4-formaat en ze opslaan op uw apparaat met elk OS. We zijn trots om u te vertellen dat u ook de audiotrack van elke video kunt downloaden.

Waarom wij denken dat TikTake naast SnapTik.app een van de beste TikTok Downloader op het web is?

Wij bieden nog steeds video's aan zonder watermerk, wat de meeste andere tools niet kunnen. Als u een moderne browser zoals Chrome, Firefox, Safari of Opera op uw apparaat hebt geïnstalleerd, kunt u onze dienst gratis gebruiken zonder software van derden of registratie. TikTake is altijd gratis te gebruiken, we laten alleen wat advertenties zien die de verdere ontwikkeling en het onderhoud van onze dienst ondersteunen.

Wat is TikTok

TikTok is een sociaal mediaplatform voor het maken, delen en ontdekken van korte video's. De app wordt gebruikt door jongeren als een uitlaatklep om zich te uiten door middel van zang, dans, komedie en lipsynchronisatie, en stelt gebruikers in staat om video's te maken en te delen in een gemeenschap. U kunt sommige video's rechtstreeks downloaden in de TikTok App, het hangt af van de instellingen van de uploader. Alle rechtstreeks gedownloade video's bevatten een watermerk. TikTok is beschikbaar in 141 landen en in 39 verschillende talen. Het heeft 1.000 miljoen actieve maandelijkse gebruikers (waarden van sept. 2021) en groeit nog steeds.

Hoe download ik TikTok video's

Kopieer de Link in het invoerveld

Blader door TikTok in je app of website en zoek de video die je wilt downloaden. Klik op de knop Delen naast de video en kies Koppeling kopiëren. Open "tiktake.org" in je browser en plak de eerder gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina. Je kunt ook onze TikTake Telegram Bot en stuur het de opdracht om de video te downloaden.

 1. https://www.tiktok.com/@[username]/video/[id]
 2. https://m.tiktok.com/v/[id].html
 3. etc.

Begin het downloadproces

Nadat u de videolink in het invoerveld hebt geplakt, klikt u op de knop "Downloaden" ernaast. Als de link een correcte TikTok videolink is, zullen wij de download voor u voorbereiden. Dit kan enkele seconden duren.

Trouwens, we kunnen geen privé of vergrendelde video's downloaden van TikTok. De video's moeten openbaar zijn.

De video of audio downloaden

De voorbereiding duurt enkele seconden tot een minuut. Nadat het voorbereidingsproces is voltooid, verschijnt de knop Downloaden. Klik op "Download HD (geen watermerk)" als u de video zonder watermerk wilt downloaden. Selecteer "Download als MP3" als u alleen de audiotrack wilt downloaden. Na het klikken wordt u gevraagd waar u het bestand wilt opslaan. Kies een plaats die je al kent en waarvan je weet hoe je er moet komen. Maak je geen zorgen als je je video achteraf niet kunt vinden, je kunt hem gewoon opnieuw downloaden.

Dat is het.

De video- of audiotrack is nu permanent opgeslagen op uw apparaat. Natuurlijk kun je het bestand op elk moment verwijderen. Als je meer TikTok video's wilt downloaden, begin je weer bij punt 1.

Als onze service u bevalt, zouden we het fijn vinden als u ons aanbeveelt bij uw vrienden en onze website deelt op uw sociale profielen!

Download TikTok video's naar uw iOS-apparaat

Sla TikTok Video's zelfs op je iPad of iPhone.

Vanwege het beveiligingsbeleid van Apple kunt u normaal gesproken geen MP4-video's, MP3-audiotracks of andere formaten opslaan op uw iOS-apparaat. Android heeft daar geen probleem mee, u kunt daar gemakkelijk elk type bestand downloaden. Er is echter een heel eenvoudige manier om uw TikTok video's op te slaan en te bekijken op uw iPhone of iPad.

Om je TikTok video's op te slaan kun je TikTake gebruiken zoals normaal, maar aan het eind moet je de optie kiezen die geschikt is voor iOS.

 1. Browse TikTok in de App of Browser
 2. Zoek de video die u wilt downloaden
 3. Klik op de knop Delen en selecteer "Link kopiëren".
 4. Ga naar "tiktake.org" in een browser naar keuze
 5. Plak de gekopieerde link in het invoerveld bovenaan de pagina
 6. Klik op "Download" en wacht tot de download voor u is voorbereid.
 7. Klik op de knop Opslaan in Dropbox
 8. Kies de map waarin u uw download wilt opslaan
 9. Bekijk of beluister je download altijd en overal in je Dropbox-account.